„Felicitări. Tocmai ai fost promovat pe poziția de manager! ”

Pare un vis devenit realitate, nu?!

Cu siguranță ești nerăbdător dar totodată speriat de noile provocări. 

 

De ce acest program? 

 

Ești la început într-o poziție de management și iti doresti sa faci o treaba extraordinara? 

 

Expertiza tehnică nu este similară cu expertiza în management. Dacă ai făcut o treaba fantastică din punct de vedere tehnic, acest lucru nu îți garantează că vei excela în calitate de manager. Profesia de management cuprinde o serie de abilități noi, pe lângă cele tehnice. 

 

Acest program te va ajuta sa te adaptezi mai lin la noul tău post, să începi cu dreptul  și mai ales, sa faci o treaba excelenta. 

 

Ce rezultate pot sa obtii?

 

  • Vei dobandi un nou set de abilități, necesare unui manager
  • Vei știi cum sa comunici cu echipa în orice situație, indiferent cat de tensionate pot fi. 
  • Vei putea sa organizezi timpul tău cât și  timpul celorlalți într-un mod eficient
  • Îți dezvolți capacitatea de a fi mai organizat (Teoria Haosului nu funcționează în Management)
  • Îți vei dezvolta propriul sistem, adaptat personalității tale, pentru managementul oamenilor
  • Vei căpăta încredere în tine pe noul post
  • Vei putea evita una dintre capcanele specific pentru noii manageri: A lucra mult peste program
  • Vei învață cum sa armonizezi responsabilitățile de la munca cu cele de acasă.

 

Care este procesul? Etapele prin care trecem în mod concret:

 

Sesiunea 0 – De aspirații: Ne cunoaștem, vedem cum rezonam si stabilim obiectivele principale pentru colaborarea noastra (sesiunea 0 este oferita gratuit pentru a vedea dacă exista chimie între noi)

 

Sesiunea 1Stabilirea obiectivelor: Vei învață cum sa stabilești obiective clare și vei stabili obiectivele pentru activitatea ta, pe termen scurt și mediu, atât din punct de vedere profesional cât și din punct de vedere personal

 

Sesiunea 2Managementul Timpului: Vei invata unelte specific ale unui manager eficient pentru organizarea timpului (metoda Eisenhour, Metoda Pareto, …) și le vei pune în practica instant

 

Sesiunea 3Organizarea biroului și a spațiului de munca: Vei învață cum să-ți organizezi spațiul după metoda Toyota în așa fel incat acesta sa promoveze o cat mai buna eficienta

 

Sesiunea 4Comunicarea in echipa: Vei învață cum sa comunici eficient în situații tensionate și cum sa treci peste conflicte în așa fel incat toata lumea sa fie multumita.

 

Sesiunea 5Delegarea sarcinilor: Ne vom ghida după principiu ca un bun manager, nu prea are multe de făcut. Acest lucru se întâmplă atunci când reușești să delegi într-un mod eficient și vei învață cum sa faci asta.

 

Sesiunea 6Ședințele cu echipa: Un principiu cheie pentru ședințe este: Ședințele scurte și dese, cheia marilor succese! Pornind de la acest principiu, vei știi cum sa micsorezi dramatic timpul dedicate unei ședințe însă în același timp, sa cresti productivitatea fiecărei persoane și a echipei pe ansamblu

 

Sesiunea 7Feedback-ul: Unul dintre cele mai mari păcate într-o organizație este modul în care se oferă feedback. Sunt cateva aspecte cheie de care este foarte important sa ții cont atunci cand dai feedback. Le vei descoperi și vei putea sa le pui în practica foarte rapid

 

Sesiunea 8Echilibrul Profesional – Personal: Atunci cand iti doresti sa realizezi cat mai multe, este foarte ușor să cazi în dezechilibru, în favoarea muncii. Acest lucru este contraproductiv din orice punct de vedere. De aceea, vei putea să-ți stabilești principii personale de funcționare, de la care sa nu te abati. 

 

De ce sa apelezi la Toni? 

 

Poate te întrebi: De ce sa apelez la Toni pentru a urma tot acest proces? Ei bine, răspunsul este simplu: Toni aduce rezultate!

 

În cei peste 14 de ani în calitate de Manager, Toni a reușit sa crească vânzările, să reducă costurile dar cel mai important să crească oamenii din jurul său. 

Mai mult decat rezultatele pe care le are ca manager, Toni lucrează în mod constant cu alți manageri, atât din interiorul organizației sale cât și din afara ei, pentru a-I sprijini să aibă rezultate mai bune, lucru pe care-l reușește cu succes. 

De asemenea Toni este formator recunoscut ANC și membru certificat în Coaching, Training și Speaking de câtre John Maxwell Team.

Toni nu îți va spune ”cum” doar din cărți ci îți va spune și ”de ce” din practica de zi cu zi.

Motto-ul său este: Fii un lider care dezvoltă lideri! Iar acest motto se poate vedea cu usurinta atat în munca sa ca manager cât și în munca sa ca mentor si coach. 

 

Cat costa? 

Întregul program First Time Manager este 800 de euro (100 de euro / sesiune) însă partea cea mai buna este ca prima sesiune din cele 9 (sesiunea 0) este gratuită. 

 

Aceasta sesiune te va ajuta sa descoperi dacă rezonezi cu stilul lui Toni și dacă el rezonează cu stilul tau. După aceasta sesiune inițială în care sa descoperiti dacă aveți chimie, va fi nevoie sa achite jumătate din prețul programului. 

 

Garanție 

 

Îți putem garanta faptul că  Toni este un profesionist pentru care vorbesc rezultatele. Experiența  de peste 14 ani în management și coordonarea oamenilor este un atu incontestabil.

De asemenea Toni, a fost într-un proces continuu de dezvoltare, de la cărți de specialitate la cursuri de training, coaching și  mentoring recunoscute internațional.

Putem garanta că Toni va fi 100% alături de tine dar rezultatele vor fi date de gradul tău de implicare. 

Fiecare are rezultate pe măsură acțiunilor pe care le face. Cu alte cuvinte, nu va munci nimenea în locul dumneavoastră. 

Cu toate acestea, dacă după primele 3 ședințe consideri că nu ai primit ajutorul sperat, îți vom returna bani.

 

Programează-ți chiar acum o sesiune gratuită pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta.