Fii un lider mai bun in 30 de zile!

Trăim într-o lume în care abilitățile de lider devin mult mai importante decât abilitățile de ”conducător”.

Observăm tot mai multe companii de tradiție, cu sisteme și procese aproape perfecte, care au din ce în ce mai multe probleme în a performa sau în a rămâne chiar pe piață .

Asta deoarece timpurile se schimbă și, odată cu acestea, se schimbă și tipologia ”conducătorului”.

Dacă deceniile trecute le puteam numi ” deceniile Managerilor” , deceniul ce va veni se va numi deceniul Liderilor.

Cum se face că, procese ce au funcționat de ani de zile, acum nu mai funcționează?

Cum se face că, până acum ceva timp, se luptau zeci de persoane pentru un post în companie, iar acum nu mai vine nimeni la interviu?

Cum se face că, aceiași angajați docili care ascultau cu sfințenie de ”ordinele” managerilor, acum se simt deranjați de asta și refuză să se conformeze?

Odată cu tehnologizarea și accesul facil la informație, s-a născut și o nouă mentalitate.

Dacă managerii au folosit aceste resurse pentru a automatiza și eficientiza producția, oamenii, în schimb, s-au emancipat.

De ce sa apelezi la Antoniu?

Toni aduce rezultate!

În cei peste 14 de ani în calitate de Manager, am reușit sa cresc vânzările, să reduc costurile dar cel mai important să cresc oamenii din jurul meu.

Mai mult decât rezultatele manageriale, am avut bucuria de a forma câteva sute de oameni dintre care peste 50 de lideri.

Am învățat că cele mai de preț resurse nu sunt de ordin material sau financiar, că poți avea cel mai bun sistem și cele mai bune procese, diferența dintre eșec și succes o vor face oamenii. De aceea am ales să investesc în oameni, să le ofer ghidajul de care au nevoie și să îi ajut să crească.

Asta în paralel cu propria creștere, până la urmă nu poți oferi ceea ce nu ai.  Pe de altă, am filtrat informația și am testat-o în practică. Astfel încât oamenii mei să primească doar informații verificate și care funcționează în contextul actual.

De aceea, eu nu îți voi spune ”cum” doar din cărți, ci îți voi spune și ”de ce” din practica de zi cu zi.

Motto-ul este:

„Fii un lider care dezvoltă lideri”.

Sunt formator recunoscut ANC și membru certificat în Coaching, Training și Speaking de către John Maxwell Team.

Ce spun altii despre Toni?