Leadership Game

Ridica nivelul de Leadership in Compania ta

69EF5E97-470E-47B1-9C4B-A2380E97C6FE

Joc şi Training disponibil Exclusiv prin Coach Certificati John Maxwell Team

Acest joc este facilitat doar de către persoanele care fac parte din programul John Maxwell Team şi sunt ceritificaţi de către acesta. Acest joc nu este disponibil pentru cumpărare individuală nicăieri în lume şi este facilitat prin intermediul unui coach John Maxwell.

Provocarea Jocului

Îţi recomandăm să joci acest joc alături de 6-12 persoane ce reprezinta cei mai influenţi lideri ai companiei sau echipei tale. Descoperi cum echipa ta îşi poate îmbunătăţi calităţile de leadeship şi cum îşi pot creste eficienţa şi productivitatea la munca.

În plus, jocul te învaţă cum să creezi schimbări pozitive în echipă prin intermediul comunicării şi a relaţilor care se formează între jucători. Feedback-ul din partea participantilor a fost mereu unul foarte bun, multi dintre aceştia solicitând ca acest joc sa fie jucat din nou la următoarea întâlnire a liderilor.

De ce trebuie sa joci acest joc alaturi de echipa ta?

Idei noi şi schimbări pozitive

Discuţiile deschise şi sincere deschid întotdeauna noi uşi catre oportunităţi pe care nu le anticipasem înainte. În urma acestei experienţe apar idei noi atât la nivel individual cât şi la nivel de echipa. În plus, prin întrebări reuşim să direcţionăm întreaga echipă catre un feedback constructiv şi rezultate noi.

Sprijin şi suport pentru membrii echipei

Fiecare dintre noi are propriile provocări în viaţa sa. Acestea vin atât din factori externi, cât şi din factori interni sau propriile slăbiciuni. Jocul ne ajută să ne cunoaştem mai bine oferindu-ne un mediu sigur unde pute fi vulnerabili şi totodată un incubator de soluţii la problemele noastre.

Picture1

Aprecierea fiecărui membru din echipă

Adesea, în discuţiile noastre de zi cu zi, nu reuşim sa le arătăm colegilor, angajaţilor şi partenerilor că suntem conştienţi de eforturile pe care aceştia le fac. În cadrul jocului învăţăm cum putem ca lideri să le arătam tuturor membrilor din echipă că îi apreciem şi vedem efortul pe care aceştia îl fac în interiorul companiei sau echipei noastre.

Implicare totala în timpul jocului

Leadership Game este o experienţă intensă, datorita întrebărilor geniale pe care jocul le adresează. Implicarea membrilor este totală şi nu permite conversaţii off-topic, verificarea telefoanelor sau discuţii despre task-uri zilei respective. Acest lucru se întâmplă atât de rar în interiorul echipelor încât experienţa este caracterizată ca o experienţă terapeutica.

Schimbări în obiceiuri

Jocul necesită crearea unui plan de acţiune pentru fiecare participant, astfel încât la finalul zilei, jucătorii pleacă acasă cu un set de acţiuni pe care să le implementeze atât în viaţa lor personală cât şi profesională. Aceste acţiuni duc în cele din urmă la îmbunătăţirea vieţii şi schimbarea obiceiurilor, fapt ce ii va motiva şi pe cei din jurul lor să opereze schimbări în propriile vieţi.

Jocul este distractiv

Faţă de alte întâlniri de leadership unde se abordează diferite reguli si proceduri, Leadership Game este un joc distractiv, care crează o atmosferă relaxată şi de încredere. Distracţia facilitează acumularea informaţiilor mai bine precum şi motivarea participanţilor în a trece la acţiuni imediate. Vor face acest lucru pentru ca este distractiv nu pentru că trebuie.

De ce sa apelezi la Antoniu?

Antoniu Sintimbrean - Leadership Coach

Toni aduce rezultate!

În cei peste 14 de ani în calitate de Manager, Toni a reușit sa crească vânzările, să reducă costurile, dar cel mai important să crească oamenii din jurul său.

Mai mult decât rezultatele pe care le are ca manager, Toni lucrează în mod constant cu alți manageri, atât din interiorul organizației sale cât și din afara ei, pentru a-i sprijini să aibă rezultate mai bune, lucru pe care-l reușește cu succes.

Toni nu îți va spune ”cum” doar din cărți, ci îți va spune și ”de ce” din practica de zi cu zi.

Motto-ul său este:

„Fii un lider care dezvoltă lideri!”

Acest motto se poate vedea cu usurinţă atât în munca sa ca manager cât și în munca sa ca mentor şi coach.

Toni este formator recunoscut ANC și membru certificat în Coaching, Training și Speaking de către John Maxwell Team.

JMTSeal-rev

Ce spun altii despre Toni?

Garantie

Îți putem garanta faptul că, Toni este un profesionist pentru care vorbesc rezultatele. Experiența  de peste 14 ani în management și coordonarea oamenilor este un atu incontestabil.

De asemenea Toni, a fost într-un proces continuu de dezvoltare, de la cărți de specialitate la cursuri de training, coaching și  mentoring recunoscute internațional.

Putem garanta că Toni va fi 100% alături de tine dar rezultatele vor fi date de gradul tău de implicare.

Fiecare are rezultate pe măsură acțiunilor pe care le face. Cu alte cuvinte, nu va munci nimeni în locul dumneavoastră.

guarantee-png-guarantee-free-download-png-png-image-1200

Dacă după primele 3 ședințe consideri că nu ai primit ajutorul sperat, îți vom returna banii.

Programează-ți chiar acum o sesiune gratuită pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta.


    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.