ANTONIU SÎNTIMBREAN

 

  • Trainer acreditat ANC (Agentia Nationala pentru Calificări)
  • Diplomă Coach Trainer obținută în Germania, recunoscută AKH.
  • Diplomă, Project Management
  • Coach, Trainer și Speaker Certificat John Maxwell Team

“Fii un lider care dezvoltă lideri!”

Antoniu Sintimbrean - Leadership Coach

14

Ani de Experienta

5000

Ore de training

600

Participanti

50

Clienti coaching

Despre Mine

În peste 14 ani de carieră în leadership, consultanță și coaching am ajuns la concluzia că succesul nu vine doar datorită abilităților pe care le avem ci mai degrabă datorită mentalități noastre.

Am avut privilegiul să activez în cadrul aceleași companii multinaționale aproape întreaga mea viață profesională.

În toți acești ani am trecut prin bucuria promovărilor, prin bucuria succeselor pe care le-am avut și m-am bucurat de fericirea oamenilor și echipelor pe care le-am format.

Totodată, am experimentat și cum este să nu fi tu cel de pe locul întâi, dezamăgirea unor proiecte care nu au funcționat chiar așa cum ne-am fi așteptat sau dezamăgirea persoanelor de care am fost nevoiți să ne despărțim.

Dar trecând prin toate aceste faze, am învățat că atât succesul cât și eșecul au ca principală sursă: mentalitatea.

John Maxwell spunea că o afacere nu se poate ridica mai sus de nivelul liderului care o conduce.

De aceea, indiferent de poziția ocupată, mereu am căutat să mă dezvolt, să cresc, să încerc să fiu mai bun.

Apoi am învățat că pentru a putea deveni un lider mai bun am nevoie de o echipă mai bună. Motiv pentru care am început să îmi folosesc resursele, informațiile și experiența acumulată pentru ai ajuta pe alții să crească.

Am început în companie pe o poziție de entry level, am fost promovat apoi pe o poziţie de manager, apoi trainer, coach şi ulterior din nou pe o poziţie operativă de data aceasta în top managementul companiei.

Din poziția de trainer am învățat să livrez informația, să o structurez și să o sistematizez. În 4 ani de training am școlarizat peste 600 de persoane și am livrat mai mult de 5000 de ore de training.

Având atât experiență teoretică cât și experienţă practică am ajuta la formarea a peste 50 de mangeri în calitate de mentor și Coach.

În ultimi 6 ani am revenit pe partea de Operațiuni în postura de Manager-ul celei mai bune filiale locale și una dintre primele din europa.

În acești ani am coordonat o echipă de peste 150 de angajați și am crescut cifra de afaceri cu aproape 20 de milioane de euro față de momentul în care am preluat acest post.

În paralel cu munca din cadrul companiei am încercat mereu să mă îmbunătățesc, să devin un lider mai bun.

De aceea am participat regulat la cursuri și seminarii. Apoi am început să organizez chiar eu cursuri și seminarii și să ofer ședințe de Coaching managerilor care sunt la început de drum, antreprenorilor care conduc o afacere sau managerilor executivi care își doreau să crească.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Toni este formator recunoscut ANC și membru certificat în Coaching, Training și Speaking de către John Maxwell Team.

Team John Maxwell

Contactează-ne acum  pentru a afla cum te putem ajuta


    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.