Coaching

Iţi depăşeşti limitele pentru a-ţi atinge obiectivele


  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  „Toata lumea are nevoie de un coach” – Bill Gates

  Pentru majoritatea oamenilor este un lucru rusinos sa apeleze la un coach. Considera ca daca fac asta, inseamna ca ceva este in neregula cu ei.

  Dimpotriva, persoanele care apeleaza la un coach sunt tocmai acele persoane care vor sa-si maximizeze potentialul si toate lucrurile bune pe care le au sau stiu sa le faca.

  Cum stii daca ai nevoie de un coach?

  ✅ Simti ca te-ai blocat

  Stii ca ai realizat foarte multe lucruri pana in momentul de fata si vrei sa realizezi multe in continuare. Cu toate acestea, simti ca nu stii care este pasul urmator pentru dezvoltarea ta si care sunt deciziile cele mai bune pentru tine.

  ✅ Nu reusesti sa faci tot ce ti-ai propus

  Timpul te limiteaza. Vrei sa faci foarte multe lucruri si timpul nu iti este niciodata de ajuns. Nu reusesti sa duci toate lucrurile la bun sfarsit si timpul nu este niciodata de ajuns.

  ✅ Ai viziune dar nu ai un plan

  Stii ce iti doresti si poti sa vezi lucruri pe care altii nu le vad. Stii clar care sunt obiectivele tale si cum vrei sa arate la final viata ta sau un proiect pe care il dezvolti. In schimb, nu ai un plan clar si nu stii care este primul pas pe care trebuie sa-l faci.

  ✅ Esti intr-o perioada de schimbari 

  Fie ca este vorba de un job nou, de mutarea in alt oras sau alta tara, sau chiar de o nunta sau primul copil, toate aceste schimbari majore din viata ta te pot afecta si pot pune foarte multa presiune pe tine. Ai nevoie de o solutie.

  Te-ai intrebat vreodata cum te poate ajuta un coach?

  1. Te va ajuta să-ţi găseşti direcţia

  Un Coach te poate ajuta să îţi identifici direcţia şi totodată te va ajuta să rămâi concentrat pe aceasta. Nu este foarte încurajator să hoinăreşti în speranţa că vei ajunge într-un loc în care îţi va plăcea.

  În schimb îţi poţi planifica această călătorie sau poţi crea chiar tu acel loc în care te simţi împlinit.

  Aici ajutorul Coach-ului este esenţial. în definirea paşilor  spre obiectivul pe care ţi l-ai ales şi te va ghida astfel încât să rămâi pe traseu.

  2. Eşti la potenţial maxim?

  Poate eşti într-o poziţie în care te zbaţi să ieşi la suprafață sau dimpotrivă; ai reperat succese mari până în momentul de faţă, dar ţi-ai atins potenţialul maxim? Ceea ce eşti acum este maximul a ceea ce ai putea fi? Mereu există loc de mai bine!

  Automulţumirea înseamnă stagnare, dar într-o lume în mişcare a stagna înseamnă a merge în jos.

  Un Coach nu doar că te va ajuta să îţi atingi potenţialul dar te va ajuta să îl identifici chiar şi acolo unde nu ai crezut că există.

  business-suit-690048_1280

  3. Te va ţine conectat la ce este important

  De câte ori ne fixăm un obiectiv important apoi amânăm să facem paşi în direcţia respectivă datorită altor obiective mărunte care ne distrag atenţia?

  Să ştii ce vrei de la viaţă şi cum poţi ajunge acolo este doar un simplu pas dintr-un întreg proces. Cunoaşterea nu te va duce acolo unde îţi doreşti, acţiunile în schimb da.

  Un Coach te va ajuta să fii responsabil faţă de visul tău şi te va ajuta să faci paşi şi acţiuni concrete în direcţia acestuia şi totodată să pui în plan secund alte distrageri.

  4. Te va face responsabil de acţiunile tale

  În copilărie, părinţii ne ţineau responsabil, apoi profesorii şi în final cânde ne-am angajat, şeful. Dar cine te va ţine responsabil faţă de visul tău?

  Când vorbeşti de visul tău,  scuzele, explicaţiile sau amânările nu fac altceva decât să te ţină pe loc sau să te tragă înapoi.

  În această situaţie, Coach-ul va fi părintele, profesorul, şeful care te  îndruma atunci când te îndepărtezi de obiectivul tău

  5. Accelerează procesul 

  Durata de timp dintre momentul în care ţi-ai stabilit un obiectiv şi momentul în care l-ai realizat, nu este dată numai de timpul necesar acţiunii ci şi de timpul dintre decizie şi acţiune. De multe ori acest timp este foarte îndelungat.

  Aici Coach-ul te va îndemna să treci la acţiune imediat, evitând timpii inutili de aşteptare iar prin expertiza sa te va ajuta să găseşti cea mai scurtă cale pentru aţi atinge obiectivul.

  6. Îţi va creşte încrederea şi motivaţia

  Având în vedere că vorbim despre obiectivele tale personale, fie că este vorba de un nou tu, fie că este vorba de o promovare, adesea motivaţia nu îţi va veni din factori externi.

  Un coach te va ajuta să îţi creşti încrederea de sine care va aduce la rândul său motivaţia necesară atingerii obiectivelor stabilite.

  Să ştii să te automotivezi este o artă iar Coach-ul este persoana care te va ajuta să o stăpâneşti.

  banner-1240822__480

  7. Să ai o mentalitate de învingător

  Pentru a avea succes este nevoie ca întâi să crezi în acel succes, să vizualizezi acel succes. Să ai capacitate să crezi că eşti în stare să fii învingător.

  Studiile sugerează că atunci când îţi doreşti de exemplu o promovare trebuie să începi să te îmbraci şi să te comporţi ca şi cum ai fi primit deja acea promovare.

  Cu alte cuvinte să ai capacitatea să te vezi capabil de succes.

  Coach-ul, nu doar că va fi susţinătorul tău numărul unu dar acesta te va ajuta şi pe tine să fii fanul tău numărul unu. O mentalitate de învingător face diferenţa dintre cei care orice ar face termină sub podium şi cei care au mereu succes.

  8. Să te cunoşti mai bine pe tine însuţi

  Să îţi cunoşti punctele forte, slăbiciunile şi zonele unde trebuie să te mai dezvolţi poate face diferenţa între a avea sau nu succes.

  Un coach te poate ajuta să vezi şi să admiţi aceste abilităţi exact la nivelul la care sunt ele acum.

  Deoarece, având un punct de pornire, este mult mai uşor să construieşti şi să creşti.

  Este relevant să îţi cunoşti punctele forte cu care poţi ataca dar şi punctele slabe unde va trebuii să te aperi.

  9. Să îţi îmbunătăţeşti capacitatea de a conduce

  A conduce nu înseamnă să dai ordine ci să îi influenţezi pe ceilalţi astfel încât să ajungi la rezultatele dorite. Pentru asta vei avea nevoie de abilităţi noi.

  În momentul în care ceilalţi vor face ceea ce le ceri fără ca tu să foloseşti expresia pentru că aşa zic eu sau pentru că eu sunt şeful, abia atunci eşti un adevărat lider.

  Un Coach te va ajuta pe de o parte să fii un bun ascultător, aspect foarte important în leadership, dar totodată cum să dezvolţi relaţii şi să influentezi folosind întrebări în loc de afirmaţii. Un bun lider trebuie să poată să fie un bun Coach pentru echipa sa.

  10. Să te vezi ca un întreg

  Odată ce ai dezvoltat o mentalitate de învingător, aceasta trebuie utilizată în toate aspectele vieţii. Atât la locul de muncă cât şi în viaţa privată.

  Ne este aproape imposibil să nu fim afectaţi la locul de muncă de ceea ce se întâmplă în viaţa privată sau invers. De aceea este foarte relevant să lucrăm pe ambele fronturi.

  Chiar dacă noi avem un obiectiv concret care vizează un aspect anume al vieţii, un Coach se va concentra pe toate aspectele vieţii noastre.

  Acesta te va ajuta să îţi dobândeşti controlul asupra vieţii tale şi să îţi găseşti mai uşor fericirea.

  Ce rezultate pot sa obtin?

  ✅ Vei găsi răspunsuri la întrebările cu adevărat importante pentru tine

  ✅ Vei putea ieși din bucla întrebărilor care te țin la același nivel de rezultate

  ✅ Vei putea să depășești pragul rezultatelor la care ești acum

  ATENȚIE: Eu, în calitate de coach nu îți spun ce să faci, ci vin și îți pun întrebări din altă direcție. Aceste întrebări îți generează acțiuni diferite care generează rezultate diferite

  Care este procesul?

  Etapele prin care trecem în mod concret

  Sesiunea 0 – De aspirații:

  Ne cunoaștem, vedem cum rezonam si stabilim obiectivele principale pentru colaborarea noastră (sesiunea 0 este oferită gratuit pentru a vedea dacă exista chimie între noi)

  Sesiunea 1 – 8 – Modelul GROW:

   În fiecare sesiune, coach-ul nu vine cu o agendă de acasă ci adaptează ședința după agenda ta. Tu îți stabilești obiectivul și de dorești să obții din sesiunea respectivă, iar coach-ul se asigură prin întrebări că vei îndeplini obiectivul sesiunii.

  Procesul pe care coach-ul îl urmează pentru fiecare sesiune este modelul GROW. Modelul GROW este modelul prin care structurează fiecare sesiune.

  G = Goal (se stabilește obiectivul pentru sesiune)

  R = Reality (care este realitatea actuală… de unde pornesti)

  O = Options (care sunt posibilele solutii)

  W = Way Forward (Ce anume vei face in mod concret și până când)

  the-GROW-model-john-whitmore

  De ce sa apelezi la Antoniu?

  Antoniu Sintimbrean - Leadership Coach

  Toni aduce rezultate!

  În cei peste 14 de ani în calitate de Manager, Toni a reușit sa crească vânzările, să reducă costurile, dar cel mai important să crească oamenii din jurul său.

  Mai mult decât rezultatele pe care le are ca manager, Toni lucrează în mod constant cu alți manageri, atât din interiorul organizației sale cât și din afara ei, pentru a-i sprijini să aibă rezultate mai bune, lucru pe care-l reușește cu succes.

  Toni nu îți va spune ”cum” doar din cărți, ci îți va spune și ”de ce” din practica de zi cu zi.

  Motto-ul său este:

  „Fii un lider care dezvoltă lideri!”

  Acest motto se poate vedea cu usurinţă atât în munca sa ca manager cât și în munca sa ca mentor şi coach.

  Toni este formator recunoscut ANC și membru certificat în Coaching, Training și Speaking de către John Maxwell Team.

  JMTSeal-rev

  Ce spun altii despre Toni?

  Bonus:

  Prima sesiune este gratuita

  Aceasta sesiune te va ajuta sa descoperi dacă rezonezi cu stilul lui Toni și dacă el rezonează cu stilul tau. După aceasta sesiune inițială în care sa descoperiti dacă aveți chimie, va fi nevoie sa achite jumătate din prețul programului.

  Sesiunea gratuita te va ajuta sa descoperi dacă rezonezi cu stilul lui Toni și dacă el rezonează cu stilul tău. După aceasta sesiune inițială în care sa descoperiți dacă aveți chimie, va fi nevoie sa achite jumătate din prețul programului.

  Garantie

  Îți putem garanta faptul că, Toni este un profesionist pentru care vorbesc rezultatele. Experiența  de peste 14 ani în management și coordonarea oamenilor este un atu incontestabil.

  De asemenea Toni, a fost într-un proces continuu de dezvoltare, de la cărți de specialitate la cursuri de training, coaching și  mentoring recunoscute internațional.

  Putem garanta că Toni va fi 100% alături de tine dar rezultatele vor fi date de gradul tău de implicare.

  Fiecare are rezultate pe măsură acțiunilor pe care le face. Cu alte cuvinte, nu va munci nimeni în locul dumneavoastră.

  guarantee-png-guarantee-free-download-png-png-image-1200

  Dacă după primele 3 ședințe consideri că nu ai primit ajutorul sperat, îți vom returna banii.

  Programează-ți chiar acum o sesiune gratuită pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta.


   Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.