Despre ANTONIU SÎNTIMBREAN – Leadership Coach

ANTONIU SÎNTIMBREAN – Leadership Coach

Antoniu Sîntimbrean este un lider cu experiență și pasiune, având aproape 20 de ani de experiență în leadership, consultanță și coaching. În parcursul său profesional, Antoniu a ocupat diverse poziții, de la Warehouse Manager până la B2B Sales Manager, Project Manager și Store Manager.

Cu o abordare concentrată pe coaching și mentorat, Antoniu a avut un impact semnificativ în creșterea cifrei de afaceri și optimizarea proceselor în companiile în care a lucrat.

Ca Trainer acreditat ANC și Coach Trainer recunoscut AKH, Antoniu și-a dezvoltat expertiza în formarea și mentorarea a peste 1000 de persoane în domenii precum managementul sistemelor IT, strategii de vânzări, merchandising și procese operaționale.

Ca membru certificat al John Maxwell Team, Antoniu oferă workshop-uri, seminarii, discursuri și coaching, ajutându-i pe ceilalți să-și atingă obiectivele personale și profesionale.

Antoniu are o experiență bogată în gestionarea operațiunilor și coordonarea echipelor de vânzări B2B, dezvoltând relații solide cu clienții și identificând noi oportunități de afaceri. A avut, de asemenea, un rol esențial, ca Project Manager, în optimizarea sistemelor informatice și în coordonarea implementării acestora la nivel național.

Antoniu este un adept al dezvoltării continue, participând și organizând cursuri și seminarii pentru a-și îmbunătăți abilitățile de lider. A publicat și două cărți de poezie, demonstrând empatia sa ca un aspect esențial al leadershipului.

Cărțile le puteți găsi aici: https://carturesti.ro/autor/antoniu_sintimbrean

Printre steleInclestarea zorilor

Contactați-l acum pe ANTONIU SÎNTIMBREAN – Leadership Coach pentru a afla cum vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele și să deveniți un lider mai bun.