6 pași pentru a elimina blocajele tale in cariera!

6 pași pentru a elimina blocajele tale in cariera!

Elimina blocajele tale în carieră!

Dacă în ultima vreme te simți lipsită de energie luni de dimineață, înainte de a începe să lucrezi, dacă ceea ce faci îți dă senzația că nu mai are sens, dacă simți că te plafonezi, dacă constați că faci același lucru de prea mult timp, dacă îți dorești mai mulți bani, bref dacă te simți demotivată de jobul tău, este timpul să identifici și să elimini blocajele tale în carieră.

Analizează dacă te afli în oricare din următoarele situații.

 • Un manager care își apără teritoriul și nu te lasă să progresezi. Îți dă informații parțiale, cât să îți poți face treaba dar nu te încurajează să vii cu soluții, să te dezvolți.
 • Un manager care nu te lasă să evoluezi în cadrul organizației pentru că ești prea bună la ceea ce faci și plecarea ta ar scădea performanța întregii echipe.
 • Faci același lucru de foarte mult timp și nu simți că înveți ceva,
 • Simți că nu mai ai o contribuție valoroasă
 • Organizația nu are un program clar de promovare în carieră sau dacă există, nu este clar când vei putea obține mai multe responsabilități.

Dacă te confrunți cu această realitate, este normal să simți frustrarea și șă ai sentimentul că locul de muncă nu mai corespunde cu valorile și aspirațiile tale.

Ce ai de făcut?

 1. Începe să planifici schimbarea companiei mergând în direcția aspirațiilor tale
 2. Identifică valorile și aspirațiile tale atât în carieră cât și în viața ta
 3. Inventariază competențele pe care le ai și compară-le cu cele necesare postului pe care ți-l dorești
 4. Urmează cursuri care te aduc mai aproape de jobul dorit dacă este cazul
 5. Creează-ți o imagine de specialist în domeniul dorit
 6. Alătură-te diferitelor grupuri care te pot ajuta în ascensiunea ta

Acest proces de schimbare este important pentru că o carieră se construiește, e un maraton mai degrabă. În plus fiecare pas făcut în carieră are un impact și în celelalte zone ale vieții. Dacă vrei să trăiești o viață împlinită alege o carieră aliniată cu valorile și aspirațiile tale. Pregătește-te din timp pentru fiecare mișcare pentru a te simți confortabilă să iei decizii curajoase.

Nu știi exact cum să pornești la drum?

Am o veste bună pentru tine. Am trei locuri disponibile în programul meu Harta Carierei”.

Acest program este pentru tine dacă te-ai săturat să găsești scuze pentru a face o schimbare în viața ta profesională, dacă ești pregătită să alegi o carieră aliniată cu valorile și scopul tău personal.

Vrei să afli mai multe despre cum poți să îți decizi cu încredere viitorul? “Programează aici o discuție gratuita de 30 de minute cu mine.”

În această discuție vei afla cum te poate ajuta programul meu în 6 pași să treci printr-o experiență transformațională care îți va permite să îți regăsești energia și bucuria de viață.

Elimina blocajele tale în carieră și în același timp fii atentă la efectele asupra relațiilor personale, familiei, sănătății, spiritualității și stării financiare.

De ce să lucrezi cu mine? Am cinsprezece ani de experiență ca director de resurse umane și cinci ani de consultanță, coaching și mentorat. În acest timp am creat programe funcționale bazate pe propria experiență pe care acum le folosesc cu clienții mei. Te aștept la o discuție gratuită pe care o poți programa folosind acest link.

Facebook Comments

Lasă un răspuns